SCR-100 Centrala de control acces si pontaj cu cartele

[schema type=”review” url=”http://www.controlacces.org/2016/03/22/scr-100-centrala-de-control-acces-si-pontaj-cu-cartele/” name=”SCR-100 centrala rfid de control acces ” description=”SCR-100 centrala rfid de control acces si pontaj electronic” rev_name=”SCR-100″ rev_body=”SCR-100 centrala rfid de control acces si pontaj electronic la un pret foarte bun” author=”Ban” pubdate=”2016-03-22″ user_review=”5″ min_review=”5″ max_review=”1″ ]SCR-100 Centrala de control acces si pontaj cu cartele.

Sistem control acces si pontaj pe TCP/IP SCR 100.Se poate ingropa in perete sau montaj aplicat.

Sistem control acces si pontaj pe TCP/IP SCR 100 este un terminal de control ce are integrat un cititor pentru cartele de proximintate EM (125KHz). Are un design modern, fara tastatura sau afisaj, fiind o soulutie potrivita pentru companii mici si medii.

Comanda acum centrala SCR-100 direct de la Importator

Sistem control acces si pontaj pe TCP/IP SCR 100 dispune de o memorie mare de evenimente, fiind potrivit si pentru realizarea pontajului (se recomanda conectarea unui cititor secundar in acest caz). Colectarea datelor de pe terminal se poate face prin intermediul porturilor ethernet, RS232/485 si USB-host incluse.

Sistem control acces si pontaj pe TCP/IP SCR 100 mai dispune de doua porturi Wiegand: unul de intare pentru conectarea unui cititor Wiegand 26 suplimentar si unul de iesire pentru transmiterea de informatii catre alte echipmanete. Controlul usii se face prin intermediul unui releu. Vine insotit de software gratuit ce permite managementul utilizatorilor, setarea functiilor de control acces (grupuri, zone de timp, alarme, functii anti-passback) si realizarea unor rapoarte de pontaj.

SCR100 este un terminal de control ce are integrat un cititor pentru cartele de proximintate EM (125KHz). Are un design modern, fara tastatura sau afisaj, fiind o soulutie potrivita pentru companii mici si medii. Dispune de o memorie mare de evenimente, fiind potrivit si pentru realizarea pontajului (se recomanda conectarea unui cititor secundar in acest caz). Colectarea datelor de pe terminal se poate face prin intermediul porturilor ethernet, RS232/485 si USB-host incluse. Terminalul mai dispune de doua porturi Wiegand: unul de intare pentru conectarea unui cititor Wiegand 26 suplimentar si unul de iesire pentru transmiterea de informatii catre alte echipmanete. Controlul usii se face prin intermediul unui releu. Vine insotit de software gratuit ce permite managementul utilizatorilor, setarea functiilor de control acces (grupuri, zone de timp, alarme, functii anti-passback) si realizarea unor rapoarte de pontaj.

scr100-diagrama

Related posts