Sistemele de control acces in 2017, explozia continua

Industria de control al accesului bucurat de o creștere, deși cu o marjă mai mică decât afirmată inițial an, ultimul, și se așteaptă ca tendința de creștere să crească în 2017, potrivit firmei de cercetare de piață IHS Markit.

Potrivit lui Blake Kozak, analist principal în cadrul IHS Markit, piața mondială de control al accesului a crescut cu 6,1 la sută în 2016, circa 1 la sută mai lent decât previziunile inițial, datorită țărilor cu performanțe slabe, cum ar fi Brazilia, Rusia, America Latină (exceptând Mexic) și China, care a crescut doar cu 8,5 la sută în 2016. ţările / regiunile care a depășit restul în 2016 au fost Orientul Mijlociu, Polonia, Africa, India și Vietnam, a spus el.

Piețele verticale care au înregistrat o creștere peste 9 la sută în 2016 au inclus educație, rezidențiale și utilități și energie, în timp ce Healthcare a avut, de asemenea, un an puternic, în creștere de 8 la sută în 2016, a spus Kozak.

Potrivit lui Kozak, datele de conectare de control al accesului mobil, mobilitatea și integrarea de securitate au fost tendințele de top în 2016. acreditările mobile au fost o tendință de top datorită versatilitatea și expertizei viitoare oferite de soluție, care permite, de asemenea, de asigurare a accesului la distanță, precum și o infrastructură de securitate mai cursivă peste verticalele, cum ar fi întreprindere, automobile, rezidențiale și ospitalitate, a spus el.

„Deși piața a fost mică, în 2016, cu circa 4,5 milioane de expedieri la nivel global, o creștere rapidă este de așteptat să continue în 2017, atunci când acreditările mobile vor crește cu circa 200 la sută, pentru a ajunge la 13,5 milioane de expedieri la nivel global”, a spus Kozak.

Strâns legată de tendința de acreditări mobile este de mobilitate, pe fondul cererilor utilizatorilor pentru un control mai mare asupra serviciului lor, indiferent de locul în care au fost. „Controlul accesului ca un serviciu (ACAA) și panourile cu IP activat, de asemenea, a ajutat să se extindă această tendință mai multe piețe verticale, dar soluții bazate pe cloud, în general, au devenit mai necesară pentru a îmbina controlul accesului logic și fizic”, a spus Kozak. „O mai bună gestionare centralizată de control al accesului va fi cel mai important factor de absorbție, deoarece are cel mai mare impact imediat asupra costului și eficienței unui sistem. Fiind capabil de a actualiza software-ul pe un singur server, mai degrabă decât pentru a vizita site-uri individuale, nu numai că reduce costurile de întreținere software, dar, de asemenea, reduce în jos, pe timpul dintre când defectele software sunt expuse, iar timpul pe care un fix poate fi pusă în aplicare „.

În cele din urmă, integrarea de securitate a devenit mai profundă în 2016, cu un control de acces logic precum și tablouri de bord implementate pe o scară mai largă pentru a ajuta la crearea de rapoarte și alte funcții de afaceri, a spus Kozak.

În ceea ce privește 2017, creșterea este de așteptat să continue. „Țări precum Statele Unite și Regatul Unit, ambele piețe de securitate mature, sunt proiectate pentru a avea o creștere de peste 7 procente în 2017. Franța și Germania, sunt, de asemenea, de așteptat să funcționeze bine, cu o creștere de peste 5 procente. țările în curs de dezvoltare sunt de așteptat să câștige de tracțiune în 2017, în special pentru încuietori electronice „, a spus el. „Cu toate că impactul Chinei asupra controlului accesului a fost mult mai puțin profundă în comparație cu supraveghere video, IHS crede că China va începe să aibă mai multă influență asupra tendințelor din întreaga APAC, precum și piața mondială de control al accesului care începe în 2017.”

Related posts